Košík je prázdný

V tomto článku naleznete nesporný seznam klíčových výhod a argumentů, které vysvětlují, proč je nejlepším řešením svůj Palworld server hostovat právě na VPS server hostingu.

Vyhrazené hardwarové zdroje

S VPS hostingem získáváte vyhrazené hardwarové zdroje pro váš Palworld server. Na rozdíl od sdíleného gamehostingu, kde jsou zdroje sdíleny mezi různými uživateli, máte s VPS hostingem plnou kontrolu nad výkonem vašeho serveru, protože žádné jiné herní servery nebudou soutěžit o mezi ně sdílené prostředky.

Bezpečnost a stabilita

V domácích podmínkách je provozování herního serveru spojené s riziky, jako je možnost vyhoření domova, nestabilní internetové připojení a výpadek proudu. Naopak moderní datacentra poskytují stabilní a zálohované připojení, zálohované napájení. Dále nabízíme možnost profesionální správy serverů se zálohováním dat serveru, což zajišťuje bezpečný a stabilní provoz vašeho Palworld serveru, bez strachu ztráty uživatelských dat, například vlivem selhání disku.

Škálovatelnost a flexibilita

VPS hosting vám umožňuje snadno škálovat a přizpůsobit svůj server podle vašich potřeb. Můžete snadno postupně upgradovat zdroje serveru (počet procesorů, množství operační paměti a diskového prostoru) postupně podle aktuálních požadavků a mít tak kontrolu nad náklady a výkonem vašeho serveru. Navíc na jednom VPS můžete provozovat i více serverů, což vám umožňuje efektivně využívat zdroje.

Technická podpora

Poskytovatelé VPS hostingů často nabízejí kvalitní technickou podporu 24/7, která vám může pomoci s řešením případných problémů a otázek. Tato podpora je často k dispozici prostřednictvím telefonu, chatu nebo emailu a může vám ušetřit čas a frustraci při správě vašeho serveru.

Ostatní výhody plynoucí s vyhrazeného VPS serveru jen pro vás

Kromě toho, s VPS hostingem není potřeba zadávat IP adresu serveru a port, protože máte IP adresu, kterou nesdílíte s ostatními Palworld servery, je tak možné server namapovat na vlastní doménu bez portu, například palia.mydreams.cz. Defaultní port pro Palworld server je nastaven automaticky, což eliminuje potřebu jej při připojení zadat. U gamehostingu, je defaultní port zpravidla obsazen Palworld jiného klienta, se kterým je sdílen gamehostingový server a tudíž vám je přidelen nedefaultni port. To způsobí, že pokud by nějaký hráč zapomněl port zadat, tak se omylem připojí na server jiný (ten, kterému náleží defaultní port). Namísto kombinace IP adresy a portu tak stačí mezi přátele sdílet jen doménové jméno, což jim usnadňuje připojení a eliminaci, že se v IP adrese překlepnou a připojí se na jiný server, viz následující screenshot:

 

Závěrem je tedy zřejmé, že VPS hosting poskytuje lepší záruky stability, výkonu a bezpečnosti pro váš Palworld server než domácí hostování nebo sdílený gamehosting. S VPS hostingem můžete mít jistotu, že váš server bude výkonný a dobře dostupný pro vás a vaše spoluhráče bez výpadků a lagů kdykoliv a kdekoliv.

Velké tlačítko s labelem „Poptat server vhodný pro hru Palworld můžete zde„, což přesměruje na kontakty.