Košík je prázdný

Vimeo je oblíbená platforma pro sdílení videí, která nabízí širokou škálu obsahu od amatérských po profesionální tvůrce. I přesto, že platforma poskytuje některé možnosti pro stahování videí přímo, může být pro některé uživatele omezená nebo nedostupná. V takovém případě přichází na scénu JDownloader, efektivní a flexibilní nástroj pro stahování souborů z internetu. V tomto článku se podrobně zaměříme na to, jak s pomocí JDownloaderu stáhnout video z Vimeo zdarma.

1. Příprava a) Instalace JDownloaderu Než začneme, je nutné mít nainstalovaný program JDownloader. JDownloader je open-source software dostupný pro různé operační systémy, včetně Windows, macOS a Linuxu.

  • Navštivte oficiální Webové stránky JDownloaderu (http://jdownloader.org) a stáhněte instalační soubor pro váš operační systém.
  • Spusťte instalační program a následujte pokyny na obrazovce pro dokončení instalace.

b) Aktualizace JDownloaderu Po instalaci je doporučeno spustit aktualizaci programu, aby byl zajištěn přístup k nejnovějším funkcím a opravám.

  • Otevřete JDownloader.
  • Na hlavním panelu vyberte možnost "Aktualizovat" nebo se nechte programem automaticky upozornit na dostupné aktualizace.

2. Stahování videa z Vimeo pomocí JDownloaderu a) Získání odkazu na video Prvním krokem je získání přímého odkazu na video z Vimeo, které chcete stáhnout.

  • Přejděte na stránku Vimeo a vyhledejte video, které si přejete stáhnout.
  • Kopírujte URL adresu videa z adresního řádku vašeho prohlížeče.

b) Použití JDownloaderu pro stahování Nyní, když máte odkaz na video, je čas použít JDownloader k jeho stahování.

  • Otevřete JDownloader.
  • V horní části okna aplikace klikněte na tlačítko "Přidat URL". Vložte kopírovanou URL adresu do pole a potvrďte.
  • JDownloader nyní analyzuje odkaz. Po dokončení analýzy se objeví seznam dostupných stahovacích možností, včetně různých formátů a kvalit videa.
  • Vyberte preferovanou kvalitu a formát videa a klikněte na tlačítko "Stáhnout".

3. Dokončení stahování Po zahájení stahování můžete sledovat průběh v sekci "Stahování" JDownloaderu. Po dokončení stahování najdete soubor ve výchozím stahovacím adresáři nastaveném v JDownloaderu, nebo v adresáři, který jste specifikovali při nastavování cesty pro uložení souborů.

JDownloader je vynikající nástroj pro uživatele, kteří chtějí stáhnout videa z Vimeo zdarma a bez omezení. Jeho jednoduché rozhraní a vysoká míra přizpůsobení činí z JDownloaderu ideální volbu pro stahování videí z internetu. Sledujte však autorská práva a podmínky používání obsahu, abyste se vyhnuli porušení právních předpisů.