Košík je prázdný

Jak přidat e-mailový účet do mailového klienta Superhuman

Úvod Superhuman je vysoce efektivní e-mailový klient, který slibuje zrychlení vaší práce s e-mailem díky rychlejšímu rozhraní, pokročilým klávesovým zkratkám a inteligentním funkcím, které pomáhají udržet vaši e-mailovou schránku v pořádku. Pro začátek práce s Superhumanem je nejdůležitější přidat svůj e-mailový účet. Níže je detailní průvodce, jak na to.

Kroky pro přidání e-mailového účetu do Superhuman

1. Registrace a instalace aplikace Než začnete, musíte mít nainstalovanou aplikaci Superhuman. Pokud ji ještě nemáte, stáhněte si ji z oficiálního webu nebo obchodu s aplikacemi pro vaše zařízení. Po instalaci otevřete aplikaci a registrujte se nebo se přihlaste do svého stávajícího účtu.

2. Vstup do menu pro přidání účtů Po přihlášení do aplikace Superhuman klikněte na ikonu vašeho profilu v pravém horním rohu a zvolte "Settings" (Nastavení). V nabídce nastavení vyhledejte sekci "Accounts" (Účty), kde můžete spravovat připojené e-mailové účty.

3. Přidání nového e-mailového účtu V sekci "Accounts" klikněte na tlačítko "Add Account" (Přidat účet). Zde budete vyzváni k zadání e-mailové adresy, kterou chcete přidat. Po zadání adresy klikněte na "Continue" (Pokračovat).

4. Autorizace účtu Superhuman podporuje přidání různých typů e-mailových účtů, včetně Gmailu, Outlooku a dalších IMAP serverů. Podle typu vašeho e-mailového účtu budete možná muset zadat další údaje, jako jsou heslo, IMAP server a port. Po zadání potřebných informací pokračujte autorizací účtu.

5. Nastavení synchronizace a preferencí Jakmile je váš účet autorizován, můžete si upravit nastavení synchronizace a další preference. To zahrnuje nastavení frekvence synchronizace, přizpůsobení notifikací a volbu výchozího e-mailového účtu pro odesílání zpráv.

6. Dokončení a testování Po dokončení nastavení se ujistěte, že váš nově přidaný účet funguje správně odesláním testovacího e-mailu. Ověřte také příjem e-mailů, abyste se ujistili, že synchronizace funguje podle očekávání.

Přidání e-mailového účtu do Superhuman může zpočátku působit jako komplexní úkol, ale díky detailnímu průvodci a intuitivnímu uživatelskému rozhraní je tento proces poměrně jednoduchý. S přidaným účtem můžete začít využívat všechny pokročilé funkce, které Superhuman nabízí, a zefektivnit svou práci s e-maily.