Košík je prázdný

V dnešní digitální době je e-mailový marketing stále jedním z nejúčinnějších nástrojů pro komunikaci s cílovým publikem, zvyšování povědomí o značce a podporu online prodeje. Pro uživatele Joomla, jednoho z nejpopulárnějších systémů pro správu obsahu (CMS), je AcyMailing nezbytným doplňkem, který umožňuje snadnou a efektivní správu e-mailových kampaní přímo z jejich Webové stránky.

Co je AcyMailing?

AcyMailing je komplexní e-mailový marketingový nástroj pro Joomla, který uživatelům umožňuje vytvářet, odesílat a spravovat e-mailové kampaně, newslettery, automatické odpovědi a mnoho dalšího. Díky své integraci do Joomla CMS nabízí AcyMailing bezproblémovou správu kontaktů, segmentaci cílové skupiny a detailní analýzu výkonu kampaní.

Klíčové vlastnosti AcyMailing

  • Snadná tvorba a správa newsletterů: AcyMailing nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní pro tvorbu atraktivních e-mailů bez potřeby znalosti HTML. Uživatelé mohou využít širokou škálu předdefinovaných šablon nebo vytvořit vlastní design.
  • Automatizace a plánování: S AcyMailingem můžete snadno nastavit automatické e-maily založené na chování uživatele, jako jsou uvítací e-maily pro nové předplatitele nebo follow-up zprávy po nákupu.
  • Segmentace a personalizace: Efektivní segmentace kontaktů a možnost personalizace e-mailů zvyšují relevanci vašich zpráv a podporují vyšší míru otevření a kliknutí.
  • Pokročilá analýza: AcyMailing poskytuje detailní statistiky o výkonu vašich e-mailových kampaní, včetně míry otevření, kliknutí a odhlášení, což vám umožňuje optimalizovat vaše strategie pro lepší výsledky.

Proč zvolit AcyMailing pro Joomla?

  • Integrace s Joomla: AcyMailing je navržen s ohledem na Joomla, což zajišťuje hladkou integraci a využití stávajících funkcí CMS pro správu uživatelů a obsahu.
  • Flexibilita a rozšiřitelnost: Díky široké škále doplňků a integrací s dalšími Joomla rozšířeními jako jsou VirtueMart, HikaShop a další, AcyMailing rozšiřuje možnosti vašeho e-mailového marketingu.
  • Cena a licenční politika: AcyMailing je dostupný v několika verzích, včetně bezplatné verze s základními funkcemi, což umožňuje vybrat si balíček přesně podle vašich potřeb a rozpočtu.

 

AcyMailing představuje pro uživatele Joomla výkonný a přitom snadno použitelný nástroj pro e-mailový marketing, který umožňuje efektivní komunikaci s cílovým publikem a podporu obchodních cílů.