Košík je prázdný

V rámci vývoje a podpory webových platforem je zásadní zajistit, aby software, na kterém běží Webové stránky, zůstal aktualizovaný a bezpečný. To je důvod, proč byla zavedena služba Joomla 3 ELTS (Extended Long Term Support), která nabízí prodlouženou podporu pro Joomla 3, jednu z nejpopulárnějších verzí tohoto oblíbeného systému pro správu obsahu (CMS).

Co přináší Joomla 3 ELTS?

Joomla 3 ELTS je služba určená pro uživatele a vývojáře, kteří z různých důvodů nejsou připraveni přejít na novější verzi Joomla 4. Tato služba zajišťuje, že i webové stránky běžící na starší verzi Joomla 3 zůstanou bezpečné, stabilní a kompatibilní s nejnovějšími standardy a technologiemi. ELTS poskytuje aktualizace zabezpečení, opravy chyb a zlepšení výkonu i po oficiálním ukončení standardní podpory pro Joomla 3.

Proč je ELTS důležité?

  1. Bezpečnost: V digitálním světě, kde hrozby kybernetické bezpečnosti neustále evolvují, je nezbytné udržet webové platformy aktualizované, aby byly chráněny proti nejnovějším zranitelnostem. ELTS zajistí, že vaše stránky budou nadále dostávat bezpečnostní aktualizace.

  2. Stabilita a kompatibilita: Prodloužená podpora pomáhá udržet web stabilní a zajistit jeho kompatibilitu s novými technologiemi a rozšířeními, což je klíčové pro dlouhodobý úspěch jakéhokoli online projektu.

  3. Ušetření času a zdrojů: Migrace na novou verzi CMS může být náročná a časově nákladná. Pro ty, kteří potřebují více času na plánování a provedení migrace, poskytuje ELTS důležitý časový úsek bez nutnosti obětovat bezpečnost a výkon.

Jak získat Joomla 3 ELTS?

ELTS služby jsou typicky poskytovány prostřednictvím specializovaných poskytovatelů nebo přímo od vývojového týmu Joomla. Je důležité zkontrolovat dostupné možnosti a zvolit řešení, které nejlépe odpovídá vašim potřebám a rozpočtu. Důrazně se doporučuje sledovat oficiální komunikace Joomla a informovat se o nejnovějších aktualizacích a bezpečnostních opatřeních.

 

Prodloužená podpora Joomla 3 ELTS je neocenitelnou službou pro všechny, kteří zatím nejsou připraveni přejít na Joomla 4, ale přesto chtějí zajistit, aby jejich webové stránky zůstaly bezpečné, stabilní a v souladu s moderními web standardy. Investice do ELTS je investicí do bezpečnosti a budoucnosti vašeho online prostředí