Košík je prázdný

Joomla! je populární systém pro správu obsahu (CMS), který díky své flexibilitě a široké škále dostupných rozšíření umožňuje vytvářet různorodé a funkčně bohaté Webové stránky. Rozšíření jsou klíčová pro přizpůsobení a rozšíření funkcionalit vašeho webu. V tomto článku se podíváme na některá z nejlepších rozšíření pro Joomla!, která mohou váš web posunout na vyšší úroveň.

VirtueMart

VirtueMart je oblíbené e-commerce rozšíření pro Joomla!, které umožňuje snadno vytvářet a spravovat online obchody. Nabízí široké možnosti pro správu produktů, zákazníků, objednávek, plateb a dopravních metod. VirtueMart je ideální volba pro ty, kdo chtějí na svém Joomla! webu provozovat e-shop.

Akeeba Backup

Akeeba Backup je nezbytné rozšíření pro každou Joomla! stránku, protože umožňuje snadno vytvářet kompletní zálohy webu, které lze použít pro obnovu v případě potřeby. Akeeba Backup nabízí řadu funkcí, včetně automatického plánování záloh, šifrování záložních souborů a podporu pro cloudové úložiště.

JCE Editor

JCE Editor je pokročilý WYSIWYG editor pro Joomla!, který poskytuje bohaté možnosti formátování textu a správu médií. Jeho používání značně zjednodušuje tvorbu obsahu, nabízí pokročilé funkce jako jsou tabulky, styly, šablony a vkládání médií, včetně obrázků a videí.

Kunena

Kunena je rozšíření pro vytváření fór na Joomla! webech. Nabízí komplexní řešení pro správu komunitních diskusí, včetně podpory pro uživatelské profily, soukromé zprávy a přizpůsobitelné šablony. Kunena je ideální pro vytváření online komunit a podpůrných fór.

RSForm! Pro

RSForm! Pro je pokročilý formulářový generátor pro Joomla!, který umožňuje snadno vytvářet a spravovat formuláře pro různé účely, včetně kontaktních formulářů, anket a registrací. Nabízí rozsáhlé možnosti nastavení a integraci s externími službami, jako jsou PayPal, MailChimp a Google Docs.

JEvents

JEvents je komplexní řešení pro správu událostí na Joomla! webech. Umožňuje tvorbu a správu událostí, kalendářů a opakujících se akcí. JEvents je vhodné pro weby, které potřebují pokročilé plánování událostí a rezervační systémy.

 

Rozšíření pro Joomla! nabízejí široké možnosti pro rozšíření funkcionalit a přizpůsobení vašeho webu specifickým potřebám. Ať už hledáte řešení pro e-commerce, zálohování, správu obsahu, komunitní diskuse, tvorbu formulářů nebo správu událostí, existuje rozšíření Joomla!, které vám může pomoci. Výběrem správných rozšíření můžete značně zvýšit hodnotu a uživatelskou přívětivost vašeho webu.