Košík je prázdný

Problém s bílou obrazovkou smrti (WSOD) je jedním z nejčastějších problémů, se kterými se uživatelé Joomla! mohou setkat. Tento problém nastane, když se na obrazovce zobrazí pouze bílý prostor místo očekávaného obsahu stránky. Existuje několik možných příčin tohoto problému, ale existují i řešení. Zde je několik kroků, jak řešit problém s bílou obrazovkou smrti v Joomla!:

  1. Kontrola chyb v souboru error_log: Prvním krokem je zkontrolovat soubor error_log na vašem serveru. Tento soubor obsahuje záznamy o chybách, které se vyskytly při načítání webových stránek. Pokud je problém s bílou obrazovkou smrti, můžete najít užitečné informace o chybách, které vám pomohou identifikovat příčinu.

  2. Zvýšení úrovně záznamu chyb v Joomla!: Ve správci Joomla! přejděte do sekce "Systém" a pak "Globální nastavení". Zde můžete zvýšit úroveň záznamu chyb na "Maximum" a povolit zobrazování chyb v uživatelském rozhraní. Tím získáte více informací o chybě, která způsobuje WSOD.

  3. Vypnutí chybového zobrazení v .htaccess: Pokud se vám na obrazovce zobrazuje pouze bílý prostor, můžete dočasně vypnout zobrazení chyb v souboru .htaccess. Přidejte následující řádek do souboru .htaccess: php_flag display_errors off

  4. Testování nekompatibilních rozšíření: Někdy může být problém s bílou obrazovkou smrti způsoben nekompatibilitou některých rozšíření. Zkuste dočasně vypnout nedávno nainstalovaná rozšíření a zkontrolujte, zda se problém vyřešil.

  5. Kontaktování poskytovatele hostingu: Pokud se problém s bílou obrazovkou smrti nevyřeší pomocí výše uvedených kroků, může být problém na straně serveru. Kontaktujte svého poskytovatele hostingových služeb a požádejte o pomoc při identifikaci a řešení problému.

  6. Aktualizace a opravy: Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou nejnovější verzi Joomla! a všech rozšíření. Aktualizace může opravit chyby, které způsobují bílou obrazovku smrti.

S problémem bílé obrazovky smrti se můžete setkat z různých důvodů, ale s těmito kroky byste měli být schopni identifikovat a vyřešit příčinu problému a obnovit normální fungování vašeho Joomla! webu.