Košík je prázdný

Joomla! je jedním z nejoblíbenějších správců obsahu na světě a je oblíbeným nástrojem pro tvorbu webových stránek. Jednou z klíčových funkcí Joomla! je možnost snadno přidávat a spravovat fotografie a videa. V tomto článku se podíváme na to, jak jednoduše integrovat multimediální obsah do vašich Joomla! stránek.

Přidávání obrázků a videí

Přidání obrázků a videí do Joomla! je snadné a intuitivní. Začněte tím, že se přihlásíte do administrátorského rozhraní vašich stránek a přejděte do sekce správy médií. Zde máte možnost nahrát nové obrázky nebo videa ze svého počítače. Stačí kliknout na tlačítko "Nahrát" a vybrat soubory, které chcete přidat.

Správa médií

Po nahrání médií budete mít možnost spravovat tyto soubory přímo z rozhraní Joomla! Můžete je třídit do složek, přejmenovávat je nebo mazat. To vám umožní udržovat vaše média organizovaná a snadno je nalézt, když je budete potřebovat.

Integrace do článků a stránek

Jakmile máte vaše obrázky a videa nahrána a spravována, můžete je jednoduše integrovat do vašich článků nebo stránek. Při psaní nového článku nebo editaci existujícího článku použijte editor obsahu Joomla!, abyste vložili obrázky a videa tam, kde je potřebujete. Stačí kliknout na tlačítko "Vložit médium" a vybrat požadovaný soubor z vaší knihovny médií.

Responzivní design

Joomla! automaticky optimalizuje zobrazení obrázků a videí pro různé zařízení, což znamená, že váš multimediální obsah bude vypadat skvěle na počítačích, tabletech i chytrých telefonech. Nemusíte se starat o to, jestli je váš obsah správně zobrazen – Joomla! se o to postará za vás.

 

Přidávání a správa fotografii a videí v Joomla! je snadná a přímočará záležitost. Díky integrovanému správci médií a jednoduchému editoru obsahu můžete svůj multimediální obsah rychle a efektivně začlenit do vašich stránek. S Joomla! máte veškeré nástroje, které potřebujete k tomu, abyste vaše Webové stránky obohatili o atraktivní vizuální prvky.