Košík je prázdný

Ankety a průzkumy jsou skvělým způsobem, jak získat zpětnou vazbu od návštěvníků vašeho Joomla! webu a lépe porozumět jejich potřebám a preferencím. Vytvoření a správa anket či průzkumů může být v Joomla! snadná a efektivní. V tomto článku si představíme postup, jak vytvořit a spravovat anketu nebo průzkum na Joomla! webu.

Výběr a instalace vhodného rozšíření

  1. Vyhledejte vhodné rozšíření: Pro vytvoření ankety nebo průzkumu na Joomla! webu vyhledejte a vyberte vhodné rozšíření z Joomla! Extensions Directory nebo jiných spolehlivých zdrojů.

  2. Nainstalujte rozšíření: Po vybrání vhodného rozšíření nainstalujte ho prostřednictvím administrace Joomla! pomocí rozhraní pro správu rozšíření.

Vytvoření ankety nebo průzkumu

  1. Přihlaste se do administrace: Přihlaste se do administrace svého Joomla! webu.

  2. Otevřete rozhraní pro správu anket nebo průzkumů: Po přihlášení se přejděte do sekce odpovídajícího rozšíření pro správu anket nebo průzkumů.

  3. Vytvořte novou anketu nebo průzkum: Klikněte na tlačítko pro vytvoření nové ankety nebo průzkumu a vyplňte požadované informace, jako je název, otázky, možnosti odpovědí apod.

  4. Nastavte další parametry (volitelné): Podle potřeby můžete nastavit další parametry, například omezení počtu odpovědí, platnost ankety nebo průzkumu, zobrazení výsledků atd.

  5. Uložte a zveřejněte: Nakonec uložte novou anketu nebo průzkum a zveřejněte ho na vašem Joomla! webu.

Správa existujících anket nebo průzkumů

  1. Přejděte do rozhraní pro správu anket nebo průzkumů: Přihlaste se do administrace a otevřete rozhraní pro správu již existujících anket nebo průzkumů.

  2. Prohlédněte si seznam a upravte podle potřeby: Zde uvidíte seznam všech existujících anket nebo průzkumů. Klikněte na název ankety nebo průzkumu, který chcete upravit, a provedete potřebné úpravy.

 

Vytvoření a správa ankety nebo průzkumu na Joomla! webu může být snadná a efektivní pomocí vhodných rozšíření. Sledujte uvedené kroky a efektivně získávejte zpětnou vazbu od návštěvníků vašeho webu, což vám pomůže lépe porozumět jejich potřebám a preferencím