Košík je prázdný

eM Client je populární e-mailový klient, který nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní a širokou škálu funkcí pro správu e-mailů, kalendářů a kontaktů. Přidání e-mailového účtu do tohoto klienta je jednoduchý proces, který lze provést několika kroky. Níže najdete podrobný návod, jak na to.

Příprava před přidáním účtu

Než začnete, ujistěte se, že máte po ruce všechny potřebné údaje:

  1. E-mailovou adresu
  2. Heslo k e-mailovému účtu
  3. Případně detaily serveru pro příchozí a odchozí poštu (IMAP/POP3 a SMTP), pokud není váš účet automaticky detekován.

Kroky pro přidání účtu

1. Otevření eM Clienta

  • Spusťte eM Client na vašem počítači. Pokud aplikaci používáte poprvé, automaticky se zobrazí průvodce přidáním nového účtu. Pokud již máte nastavené jiné účty, můžete přidat další přes menu Nástroje -> Účty.

2. Zadání údajů účtu

  • V průvodci klikněte na tlačítko Nový účet.
  • Můžete zvolit automatické nastavení účtu, kde stačí zadat vaši e-mailovou adresu a heslo. eM Client se pokusí nalézt všechny potřebné nastavení serveru automaticky.
  • Pokud preferujete ruční nastavení, vyberte Pošta -> Další, a zadejte potřebné informace o serverech IMAP/POP3 a SMTP.

3. Konfigurace účtu

  • Po zadání údajů o účtu pokračujte podle pokynů průvodce. Budete vyzváni k potvrzení různých nastavení, jako jsou složky pro synchronizaci, metoda šifrování a porty serveru.
  • Po dokončení konfigurace serveru klikněte na tlačítko Dokončit. eM Client ověří vaše údaje a připojí účet.

4. Úprava nastavení účtu

  • Po přidání účtu můžete jeho nastavení kdykoliv upravit. V menu Nástroje -> Účty vyberte účet, který chcete upravit, a můžete změnit jeho nastavení, jako jsou například podpisy, pravidla pro příjem pošty, a další.

 

Přidání e-mailového účtu do eM Client je snadné a umožní vám efektivně spravovat vaše e-maily z jednoho místa. eM Client poskytuje také řadu pokročilých funkcí, jako je kalendář, úkoly, kontakty a chat, které pomáhají zvýšit vaši produktivitu a udržet vaši komunikaci organizovanou.