Košík je prázdný

Přidání mailového účtu do mail klienta INKY může zjednodušit správu vašich emailů tím, že centralizuje přístup k různým účtům na jednom místě. INKY je známý svou schopností poskytovat pokročilou ochranu proti phishingovým a malware útokům. Následující kroky vám pomohou rychle a bezpečně přidat váš mailový účet do tohoto klienta.

Příprava k přidání účtu Před zahájením procesu je důležité mít po ruce všechny potřebné informace spojené s vaším emailovým účtem. Základní údaje, které budete potřebovat, zahrnují:

  • Vaši emailovou adresu
  • Heslo k emailovému účtu
  • Server pro příchozí poštu (IMAP nebo POP3)
  • Server pro odchozí poštu (SMTP)
  • Porty používané pro IMAP/POP3 a SMTP

Tyto informace obvykle naleznete na webu poskytovatele vaší emailové služby nebo v nastaveních vašeho stávajícího emailového klienta.

Kroky pro přidání účtu do INKY

  1. Otevření aplikace INKY Spusťte aplikaci INKY na vašem počítači. Pokud aplikaci ještě nemáte, stáhněte ji z oficiálních stránek a nainstalujte.

  2. Přístup do nastavení účtů V hlavním menu vyberte možnost „Settings“ (Nastavení) nebo „Accounts“ (Účty). To vám otevře sekci, kde můžete spravovat emailové účty.

  3. Výběr možnosti přidání nového účtu Klikněte na tlačítko „Add Account“ (Přidat účet) nebo něco podobného. Tato volba vám umožní začít proces přidávání nového emailového účtu.

  4. Zadání údajů vašeho účtu V průvodci přidáním účtu zadejte vaši emailovou adresu a heslo. Poté budete možná muset manuálně zadat informace o serverech IMAP/POP3 a SMTP, včetně portů, pokud klient nepodporuje automatické nastavení pro váš emailový účet.

  5. Ověření a dokončení Po zadání všech potřebných údajů klikněte na „Continue“ (Pokračovat) nebo „Finish“ (Dokončit). INKY může požadovat ověření údajů, což může zahrnovat zaslání testovacího emailu nebo přihlášení přes váš emailový server.

Jakmile dokončíte výše uvedené kroky, váš emailový účet by měl být úspěšně přidaný do INKY a připraven k použití. Pokud narazíte na jakékoliv problémy během nastavování, doporučujeme konzultovat podporu INKY nebo zkontrolovat FAQ na jejich oficiálních stránkách. Přidání emailového účtu do klienta jako INKY vám může poskytnout lepší zabezpečení a efektivnější správu vašich emailových komunikací.